Dendrobium Orkide
Dendrobium Orkide
Dendrobium Orkide
Dendrobium Orkide
Dendrobium Orkide
Dendrobium Orkide

Dendrobium Orkide

Çiçek Kodu : 7350
Şu an fotoğraftaki ürünün içindeki çiçeklerin bazıları mevsimsel olarak elimizde olmayabilir. Aynı görseli tamamlayacak şekilde benzer çiçeklerlerlede hazırlanır. Bilgi almak isterseniz lütfen bizimle irtibata geçiniz.
İletişim bilgileri için tıklayınız.

Ödeme Seçenekleri

  • Master
  • Visa
  • Amex
  • Havale/Eft
  • Kapıda Ödeme
  • Maestro
  • Güvenli Ödeme

Marmara Çiçek ödeme bilgilerinizi güvende tutar. Ödeme esnasında kredi kartı bilgileriniz hiçbir şekilde 3. kişiler tarafından görünmemektedir.

Çok özel bir orkide çeşidi olan Dendrobium orkide modeli, güzel görünümü ile bulunduğu ortama çok yakışacak ve fark yaratacak bir çiçektir. Zarif orkide çiçeğinin kendine özgü fresh kokusu olan bu farklı versiyonu ile sevdiklerinizi şımartabilirsiniz. Dendrobium orkide asil beyaz rengi ile izledikçe insanın ruhunu dinlendirecek bir enerji verecektir. 


Orkideyi direkt güneş ışınlara maruz bırakmadan ışıklı alanlarda konumlandırınız. Orkidenin bulunduğu saksı şeffaf saksı olmalıdır. Orkidenin kökleri fotosentez yaptığından dolayı ışık görmelidir. Çiçeğin toprağına kök boğazını geçmeyecek şekilde sulama yapılmalıdır. Sulama işleminden bir gün sonra saksı altında su kalmamasına dikkat edilmelidir. Uzun ömürlü bir bitki olduğu için çiçekleri döküldüğünde toprağını tazelemeniz yeterlidir. 

Orkidelerinizi sularken dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta bu çiçeklerin hassas ve narin olduklarını unutmamanız gerektiğidir. Bu sebeple sulama yaparken oda sıcaklığının aynı oranda olması ve sulamanın aynı zamanlarda yapılmasına dikkat edilmelidir. Orkideleri bulundurduğunuz ortamlarda çiçeğinizin başka bir cisme değmemesine dikkat edilmelidir. Toprak değişiminde özel orkide toprağı kullanılmalıdır. Çiçekleri döküldüğünde orkide vitamini kullanımı önerilir. Orkidenizin yapraklarına su püskürtmeniz yararlı olacaktır.

Bu Kategorinin En Çok Satanları

En Son Gezdikleriniz