Tek Dallı Fuşya Orkide
Tek Dallı Fuşya Orkide
Tek Dallı Fuşya Orkide
Tek Dallı Fuşya Orkide

Tek Dallı Fuşya Orkide

Çiçek Kodu : 6500
Şu an fotoğraftaki ürünün içindeki çiçeklerin bazıları mevsimsel olarak elimizde olmayabilir. Aynı görseli tamamlayacak şekilde benzer çiçeklerlerlede hazırlanır. Bilgi almak isterseniz lütfen bizimle irtibata geçiniz.
İletişim bilgileri için tıklayınız.

Ödeme Seçenekleri

  • Master
  • Visa
  • Amex
  • Havale/Eft
  • Kapıda Ödeme
  • Maestro
  • Güvenli Ödeme

Marmara Çiçek ödeme bilgilerinizi güvende tutar. Ödeme esnasında kredi kartı bilgileriniz hiçbir şekilde 3. kişiler tarafından görünmemektedir.

Renkli dallar ve şık sunumuyla orkide, duygularınızı ifade etmeniz için harika bir seçimdir. Çiçeklerin prensesi orkide ile yaşam alanlarınıza anlamlı dokunuşlar yapabilirsiniz. Orkidenin zarafeti ile ev veya ofisleri canlandırmak, doğum, doğum günü ve her türlü sevgi aktarımı için renklerin en canlısı fuşyayı tercih edebilirsiniz.  Tek dallı fuşya orkidemiz ile sevdiklerinize mutluluk aktarın. Sitemizde yer alan orkide çeşitlerini inceleyerek hemen sipariş verebilirsiniz. Tek tıkla orkide kapınızda...

Bakımı: Direk güneş ışınlara maruz bırakmadan ışıklı alanlarda konumlandırınız. Sulama işleminizi sabah saatlerinde yapmanız daha sağlıklıdır. Orkidenin bulunduğu saksı şeffaf saksı olmalıdır. Orkidenin kökleri fotosentez yaptığından dolayı ışık görmelidir. Çiçeğin toprağına kök boğazını geçmeyecek şekilde sulama yapılmalıdır. Sulama işleminden bir gün sonra saksı altında su kalmamasına dikkat edilmelidir. Uzun ömürlü bir bitki olduğu için çiçekleri döküldüğünde toprağını tazelemeniz yeterlidir.
 
Orkide Nasıl Sulanmalı?
Orkidelerinizi sularken dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta bu çiçeklerin hassas ve narin olduklarını unutmamanız gerektiğidir. Bu sebeple sulama yaparken mekan sıcaklığının aynı oranda olması ve sulamanın aynı zamanlarda yapılmasına dikkat edilmelidir. Orkideleri bulundurduğunuz ortamlarda çiçeğinizin başka bir cisme değmemesi ve hava akışını engelleyecek eşyaların olmaması da önemli olan bir diğer noktadır.
Orkide toprağı değiştireceğinizde özel orkide toprağı kullanılmalıdır.Orkide vitamini kullanımı önerilir.Orkidenizin yapraklarına su püskürtmeniz yararlı olacaktır
Orkide çiçeklerini kendiniz veya sevdikleriniz için satın almak istiyorsanız birbirinden özel orkide çiçeklerimizin yer aldığı kategorimize göz atabilirsiniz. Orkide fiyatları olarak sizlerin bütçenize uygun çözümler sunarak, bu özel çiçek ile sevdiklerinize verdiğiniz değeri gösterebilmeniz için sizlere yardımcı olmaktayız.

Bu Kategorinin En Çok Satanları

En Son Gezdikleriniz