Çiftli Beyaz Orkide
Çiftli Beyaz Orkide
Çiftli Beyaz Orkide
Çiftli Beyaz Orkide
Çiftli Beyaz Orkide
Çiftli Beyaz Orkide

Çiftli Beyaz Orkide

Çiçek Kodu : 8261
999 ,00 TL (Kdv Dahil)
Ücretsiz Teslimat (İstanbul)

Gönderilecek İlçeyi Yazınız alanına "Göndereceğiniz ilçeyi, semti, mahalleyi, Okul, Hastane vb." yerleri yazabilirsiniz. Açık adresi sonraki "Alıcı Bilgileri" ekranında girebilirsiniz.

Ödeme Seçenekleri

  • Master
  • Visa
  • Amex
  • Havale/Eft
  • Kapıda Ödeme
  • Maestro
  • Güvenli Ödeme

Marmara Çiçek ödeme bilgilerinizi güvende tutar. Ödeme esnasında kredi kartı bilgileriniz hiçbir şekilde 3. kişiler tarafından görünmemektedir.

Zarif ve gösterişli orkide çiçeğinin en güzel rengi beyaz, her türlü kutlama için en çok tercih edilen modellerimizden. Asil bir çiçekle sevdiklerinizi gülümsetmek isterseniz iki dallı beyaz orkide uzun süre yaşam alanlarına canlılık katacaktır. En güzel ve sadeliğin temsilcisi orkide modelini sevdiklerinize her türlü özel günde, tebrik, teşekkür, geçmiş olsun, doğum günü için gönderebilirsiniz. 

Yükseklik: 70-75 cm 

Orkideyi direkt güneş ışınlara maruz bırakmadan ışıklı alanlarda konumlandırınız. Orkidenin bulunduğu saksı şeffaf saksı olmalıdır. Orkidenin kökleri fotosentez yaptığından dolayı ışık görmelidir. Çiçeğin toprağına kök boğazını geçmeyecek şekilde sulama yapılmalıdır. Sulama işleminden bir gün sonra saksı altında su kalmamasına dikkat edilmelidir. Uzun ömürlü bir bitki olduğu için çiçekleri döküldüğünde toprağını tazelemeniz yeterlidir. 

Orkidelerinizi sularken dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta bu çiçeklerin hassas ve narin olduklarını unutmamanız gerektiğidir. Bu sebeple sulama yaparken oda sıcaklığının aynı oranda olması ve sulamanın aynı zamanlarda yapılmasına dikkat edilmelidir. Orkideleri bulundurduğunuz ortamlarda çiçeğinizin başka bir cisme değmemesine dikkat edilmelidir. Toprak değişiminde özel orkide toprağı kullanılmalıdır. Çiçekleri döküldüğünde orkide vitamini kullanımı önerilir. Orkidenizin yapraklarına su püskürtmeniz yararlı olacaktır.

Bu Kategorinin En Çok Satanları

En Son Gezdikleriniz