Oval Seramikte Mini Orkide
Oval Seramikte Mini Orkide

Oval Seramikte Mini Orkide

Çiçek Kodu : 7831
1100 ,00 TL (Kdv Dahil)
Ücretsiz Teslimat (İstanbul)

Gönderilecek İlçeyi Yazınız alanına "Göndereceğiniz ilçeyi, semti, mahalleyi, Okul, Hastane vb." yerleri yazabilirsiniz. Açık adresi sonraki "Alıcı Bilgileri" ekranında girebilirsiniz.

Ödeme Seçenekleri

  • Master
  • Visa
  • Amex
  • Havale/Eft
  • Kapıda Ödeme
  • Maestro
  • Güvenli Ödeme

Marmara Çiçek ödeme bilgilerinizi güvende tutar. Ödeme esnasında kredi kartı bilgileriniz hiçbir şekilde 3. kişiler tarafından görünmemektedir.

Oval seramik saksı içerisinde çok şık görünümlü mor minyatür iki adet çift dallı orkide, ebruli yeşil tonlarında sukulent ve yeşilliklerle gösterişli bir hediyelik olarak hazırlandı. Kalıcı saksı çiçeği hediyesi isteyenler için aynı zamanda aranjman görünümü şeklindeki orkide çiçeği, renginin güzelliği ile saksının uyumu birleşiyor. Her türlü özel gün için sevdiklerinize beğenme garantili olarak gönderebileceğiniz saksıda orkide istediğiniz adrese güvenli bir şekilde gönderim yapılabilir. Siparişlerinizi webden veya telefonla yapabilirsiniz. 

Orkideyi direkt güneş ışınlara maruz bırakmadan ışıklı alanlarda konumlandırınız. Orkidenin bulunduğu saksı şeffaf saksı olmalıdır. Orkidenin kökleri fotosentez yaptığından dolayı ışık görmelidir. Çiçeğin toprağına kök boğazını geçmeyecek şekilde sulama yapılmalıdır. Sulama işleminden bir gün sonra saksı altında su kalmamasına dikkat edilmelidir. Uzun ömürlü bir bitki olduğu için çiçekleri döküldüğünde toprağını tazelemeniz yeterlidir.

 

Orkidelerinizi sularken dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta bu çiçeklerin hassas ve narin olduklarını unutmamanız gerektiğidir. Bu sebeple sulama yaparken oda sıcaklığının aynı oranda olması ve sulamanın aynı zamanlarda yapılmasına dikkat edilmelidir. Orkideleri bulundurduğunuz ortamlarda çiçeğinizin başka bir cisme değmemesine dikkat edilmelidir. Toprak değişiminde özel orkide toprağı kullanılmalıdır. Çiçekleri döküldüğünde orkide vitamini kullanımı önerilir. Orkidenizin yapraklarına su püskürtmeniz yararlı olacaktır.

Sukulent orkide sulandığında gerekli suyu alacaktır. 

Bu Kategorinin En Çok Satanları

En Son Gezdikleriniz