101 Adet Yapay Kırmızı Gül
101 Adet Yapay Kırmızı Gül
101 Adet Yapay Kırmızı Gül
101 Adet Yapay Kırmızı Gül

101 Adet Yapay Kırmızı Gül

Çiçek Kodu : 6439
Şu an fotoğraftaki ürünün içindeki çiçeklerin bazıları mevsimsel olarak elimizde olmayabilir. Aynı görseli tamamlayacak şekilde benzer çiçeklerlerlede hazırlanır. Bilgi almak isterseniz lütfen bizimle irtibata geçiniz.
İletişim bilgileri için tıklayınız.

Ödeme Seçenekleri

  • Master
  • Visa
  • Amex
  • Havale/Eft
  • Kapıda Ödeme
  • Maestro
  • Güvenli Ödeme

Marmara Çiçek ödeme bilgilerinizi güvende tutar. Ödeme esnasında kredi kartı bilgileriniz hiçbir şekilde 3. kişiler tarafından görünmemektedir.

101 Adet Gonca yapay kırmızı gülden dizayn edilen kucak dolusu gül buketi. 101 adet kırmızı gerçek gibi görünen yapay ithal güllerden hazırlanan kucak dolduracak kadar gösterişli ve büyük gül buketi ile özel günlerinizi daha unutulmaz hale getirin. Kucak dolusu aşkın simgesi gül buketi ile evlenme teklifi, kız isteme, söz- nişan, sevgililer günü kutlaması yapabilirsiniz. Aşkını güllerle anlatmak isteyenlerin tercihi kucak dolusu yapay kırmızı gül buketini tül ve tergallerle süsleyerek istediğiniz adrese gönderiyoruz. Siparişlerinizi ister telden, isterseniz de internetten iletebilirsiniz.

Boy: 70cm

En :45cm

Bakımı: Yapay çiçeğinizin zarar görmemesi için nemli bir bezle veya hava üflemeli bir makina ile temizleme işlemini yapınız.
 
Bu ürün özelleştirilebilir mi?
Bu ürün özelleştirebilir , sipariş aşamasında “varsa bize notunuz” kısmında belirtebilirsiniz.  Stoklar dahilinde değişiklikler yapılabilir.
 
Bu üründe farklı renkler var mı?
Bu ürün sizin tercihinize göre farklı renklerde yapılabilir.
 
Kargo ücreti öder miyim yada Gönderim bedeli  var mıdır ?
İstanbul içi ücretsiz teslim,  İstanbul dışı ise 100 TL üzeri kargo ücretsiz.
 
Bu ürünü tanımlayıcı anahtar kelimeler :
Yapay çiçek, yapay çiçek fiyatları, yapay çiçek gönder.

Bu Kategorinin En Çok Satanları

En Son Gezdikleriniz