Kırmızı Başlıklı Kız Teraryum
Kırmızı Başlıklı Kız Teraryum
Kırmızı Başlıklı Kız Teraryum
Kırmızı Başlıklı Kız Teraryum

Kırmızı Başlıklı Kız Teraryum

Çiçek Kodu : 6365
Stokta yok. Benzer ürünler için tıklayınız.

Ödeme Seçenekleri

  • Master
  • Visa
  • Amex
  • Havale/Eft
  • Kapıda Ödeme
  • Maestro
  • Güvenli Ödeme

Marmara Çiçek ödeme bilgilerinizi güvende tutar. Ödeme esnasında kredi kartı bilgileriniz hiçbir şekilde 3. kişiler tarafından görünmemektedir.

Kırmızı başlıklı kızın hikayesini sevmeyen çocuk yoktur. Çocukları veya çocuk ruhlu kişileri mutlu etmek için masal tadında bu sevimli modelimizi tercih edebilirsiniz. Armut camda kaktüs ve sukulentlerle tanzim edilen teraryum içerisindeki masal kahramanı büyük- küçük herkesin sevgilisi olacaktır. Son zamanların yeni trendi teraryum hediyesi göndermek isterseniz size de kırmızı başlıklı kız modelimizi tek tıkla gönderebiliriz

Boy : 32 cm

En : 17 cm

Terrarium Bakımı
 
Terrariumda esas önemli nokta bitkinizi iyi tanımaktır. Teraryum Nemi seven ancak çok su aldığı zaman çürüyebilecek bitkileriniz için sulama çok önemlidir.
 
ışık alan bir yerde muhafaza edip, 10 günde 1 kere 1 çay bardagı su ile sulama yeterli olacaktır... İçerisindeki bitkiler yavaş büyüyen bitkilerdir, uzun süreli budama gereksinimi olmayacaktır. Bitkiler büyüdüğünde çıkartılıp saksıya dikilebilir, cam terrariumun içerisine küçük kaktüs, sukulent ekilebilir.
 
Son Dönemin Trendi Teraryum Bitkiler
Latince toprak anlamına gelen terra kelimesi ve akvaryum anlamına gelen arium kelimesinden ortaya çıkan teraryum, toprak akvaryumu anlamına geliyor. Dünyadaki tropik ve egzotik ekosistemi taklit eden teraryumlar belirli prensipler çerçevesinde uygun ortam koşullarında yaşayan bitkilerdir. 

Bu Kategorinin En Çok Satanları

En Son Gezdikleriniz